Hoe kunnen we je helpen?

Video-handleidingen
Ontdek een groot aantal tutorials over alle beschikbare functies van ons product.
Meer informatie
API-documentatie
Download de Android-app en ontvang pushmeldingen.
Meer informatie

Kennisbank

Aan de slag
Alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met Trengo.
Meer informatie
Werken in Trengo
Aan de slag als gebruiker van de Trengo inbox.
Meer informatie
Trengo account
Meer informatie over je Trengo-account, de toegang van je team, facturen en financiering.
Meer informatie
WhatsApp Zakelijk
Hoe WhatsApp Business instellen, sjablonen maken en andere nuttige informatie.
Meer informatie
E-mail
Leer hoe u e-mailkanalen kunt instellen, automatische antwoorden en andere e-mailinstellingen kunt maken.
Meer informatie
Sociale mediakanalen
Facebook, Instagram en Telegram instellen in Trengo.
Meer informatie
Spraak en SMS
Leer hoe je spraak- en sms-kanalen instelt in Trengo.
Meer informatie
Website chat en widget
Hoe je een chatkanaal op je website instelt, een website-widget maakt en plaatst.
Meer informatie
Uitzending
Stuur berichten naar groepen mensen via SMS of Whatsapp Business.
Meer informatie
Integraties
Informatie ophalen en delen met andere applicaties.
Meer informatie
Helpcentrum
Leer hoe je de structuur van je Helpcentrum instelt, artikelen schrijft en alle andere instellingen uitvoert.
Meer informatie
Automatisering
Verhoog de efficiƫntie en bespaar tijd door terugkerende workflows te automatiseren.
Meer informatie
Productiviteit
Geweldige functies waarmee je efficiƫnter kunt werken in Trengo.
Meer informatie
Klanttevredenheid
Hoe je klanttevredenheidsonderzoeken (CSAT) opzet en verstuurt met Trengo.
Meer informatie
Trengo analyse
Controleer de prestaties van de inbox door de rapporten van je Trengo analytics te bekijken.
Meer informatie
Beta-functies
Functies die momenteel worden getest door Trengo
Meer informatie
Trengo AI
Leer alles wat je moet weten over Trengo AI.
Meer informatie

Nog steeds problemen?

Vind je geen antwoord op je vraag? Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen!
Contact opnemen met ondersteuning
Geen resultaten gevonden