Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om alle informatie te vinden waarmee u uw HelpMate wilt trainen, vooral als u snel aan de slag wilt. In plaats van het uploaden van individuele documenten om een Kennisbank Collectie te maken, kunt u in plaats daarvan uw bestaande Trengo Helpcentrum koppelen aan elke HelpMate die u aan het bouwen bent. Net als met TXT- of PDF-documenten leert uw HelpMate van de artikelen die u al hebt geschreven en gebruikt deze om vragen van klanten te beantwoorden.

Heb je nog geen Helpcentrum aangemaakt op Trengo? Je kunt hier vinden hoe je dat doet.

Uw Helpcentrum aansluiten:

1. Navigeer naar het tabblad Kennisbank in AI HelpMate.

2. Klik op 'Uploaden vanuit Helpcentrum' om het uploadvenster te openen. HelpMate zoekt naar bestaande Help Centers in je account.

3. U kunt uw hele Helpcentrum uploaden of u kunt het keuzemenu van uw Helpcentrum openen om specifieke categorieën of zelfs specifieke artikelen te selecteren. Het aantal artikelen dat u gaat uploaden verschijnt linksonder in het uploadmodaal.

4. Wanneer je je selecties hebt gemaakt, klik je op 'Artikelen uploaden'. Het kan even duren voordat de verbinding tot stand komt.

5. Artikelen die je uploadt vanuit je Helpcentrum verschijnen onder 'Hulpbronnen', net zoals documenten die je uploadt vanaf je computer.

Heb je wijzigingen aangebracht in de artikelen die je aan HelpMate hebt gekoppeld? HelpMate weet dit niet automatisch, dus je moet teruggaan naar je collectie en de gewijzigde artikelen handmatig opnieuw synchroniseren.

1. Klik op het menu met de drie puntjes uiterst rechts van een artikel.

2. Selecteer 'Artikel opnieuw synchroniseren'. Het kan enkele ogenblikken duren voordat de synchronisatie plaatsvindt.