Nadat je je eigen helpcentrum via Trengo hebt gemaakt en er inhoud aan hebt toegevoegd, kun je je artikelen laten verschijnen in de zoekresultaten van Google en Bing. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

Zoekresultaten inschakelen

Volg de onderstaande instructies om je artikelen te laten verschijnen in de zoekresultaten van Google en Bing.

1. Navigeer naar Helpcentrum en selecteer je helpcentrum;

2. Selecteer 'Instellingen' en scroll naar beneden naar 'Geavanceerde instellingen';

3. Stel 'Zoekindexering uitschakelen' in op 'Nee';

Vergeet niet op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.