Als je HelpMate effectief zaken wil afhandelen en input wil geven aan klanten of agenten, moet het toegang hebben tot de juiste kennis. De AI-module beschikt over een basiskennis van het systeem en zoekt in de aangewezen bronnen naar relevante informatie om vragen te beantwoorden.

Kennisbanken

Je tabblad Kennisbank bestaat uit geĆ¼ploade Verzamelingen. Collecties zijn speciale mappen waarin u informatie en documenten kunt onderverdelen die toegankelijk zijn voor elke HelpMate die u bouwt.

Je kunt bijvoorbeeld een Verzameling maken voor elk aspect van je service waarvan je wilt dat je HelpMate het weet, zoals verzendinformatie, retourzendingen of richtlijnen om "aan de slag" te gaan.

šŸ’” Tijdens het instellen van de HelpMate kunt u opgeven welke verzamelingen uw HelpMate kan zien, zodat er geen verwisselingen ontstaan tussen HelpMates die zijn ontworpen voor bepaalde gebruiksgevallen.

Collecties

Binnen een Verzameling kun je kennis uploaden in de vorm van documenten. Je kunt in totaal 1000 documenten uploaden, exclusief Helpcentrum syncs, over alle Collecties. Momenteel kunnen Collecties worden opgebouwd met PDF- en TXT-bestanden.

1. Om een document te uploaden, klikt u op "Document uploaden" en selecteert u een PDF van uw computer. Houd rekening met een maximale bestandsgrootte van 100 MB.Ā
  2. Het kan enkele minuten duren voordat je HelpMate de geĆ¼ploade documenten kan gebruiken.
  3. Je kunt een document eenvoudig uit een dataset verwijderen door op het "prullenbak"-pictogram te klikken. Na het verwijderen zal je HelpMate de informatie van het document niet langer "onthouden".

Houd er rekening mee dat afbeeldingen, grafieken, lettertypen en -stijlen en andere niet-tekstuele elementen in je bestanden de verwerking van HelpMate kunnen verstoren en ervoor kunnen zorgen dat de antwoorden van mindere kwaliteit zijn. Zorg ervoor dat je documenten zo schoon en leesbaar mogelijk zijn.