AI HelpMate handelt meer dan 50% van je klantgesprekken af, zodat je support en verkoop altijd in beweging houdt! Om het meeste uit uw AI HelpMate te halen en uw team kostbare tijd te besparen, vinkt u elk van deze stappen aan en bouwt u de digitale AI-teamgenoot die het beste bij uw klanten past.

1. HelpMate activeren. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden accepteert om te beginnen.
  2. Bouw uw kennisbasis op. Verzamel documenten over het onderwerp dat u HelpMate wilt laten kennen en waarover u met uw klanten wilt communiceren. Dit kunnen bestanden van uw apparaat zijn of een verbinding met een helpcentrum dat u al op Trengo hebt gebouwd.
  3. Uw instellingen configureren. Geef je HelpMate de toon, de servicetaak en bedrijfsgegevens die je bedrijf vertegenwoordigen. Deze informatie bepaalt hoe je HelpMate antwoorden op vragen van klanten genereert.
  4. Test uw HelpMate. Bezoek de Playground, stel uw HelpMate de vragen die uw klanten u vaak stellen en stel de instellingen nauwkeurig af om antwoorden van hoge kwaliteit te garanderen.
  5. Maak verbinding en ga live. Wijs je HelpMate toe aan een berichten- of e-mailkanaal en kijk hoe hij inkomende gesprekken afhandelt. Alle gesprekken die worden doorgegeven aan je menselijke team verschijnen gewoon in je inbox!