Door Klaviyo met Trengo te integreren, kun je processen in Trengo automatiseren op basis van triggers in Klaviyo. In deze serie artikelen laten we je zien hoe je klanten kunt laten kiezen voor opt-in (en opt-out) voor bijvoorbeeld je WhatsApp-nieuwsbrief in Klaviyo.

Nadat je je nummer hebt ingeschakeld in Klaviyo, is het tijd voor een regel die de opt-in communiceert naar Klaviyo. Hieronder vindt u een video waarin wordt uitgelegd hoe u de regel voor opt-in in Trengo instelt (vanaf 01:59).

Een regel instellen voor opt-in in Trengo

Volg onderstaande stappen om een regel voor opt-in in te stellen in Trengo. Je kunt de onderstaande stappen ook gebruiken om een opt-out in te stellen.

1. Zorg ervoor dat je al een goedgekeurde WhatsApp-sjabloon hebt waarin je je klant vraagt of hij of zij een opt-in wil. Laat je klant antwoorden met knoppen, anders werkt de regel die je nu gaat instellen niet consistent;

2. Navigeer in Trengo naar Instellingen > Automatisering > Regelsen klik op het 'plus'-pictogram, of op 'Regel toevoegen';

3. Stel de regel als volgt in;

1. Naam: Voer een geschikte naam in voor deze regel.

2. Actief: Laat deze schakelaar ingeschakeld.

3. Kanalen: Selecteer het WhatsApp Business-kanaal waarop de sjabloon die je hebt gemaakt actief is.

4. Wanneer: Stel dit in op 'Inkomend bericht is ontvangen'.

ℹī¸ Je kunt 'Sorteer volgorde' leeg laten.

1. Voorwaarden: Stel Message body > Equals in op de tekst van de knop die je klant zou gebruiken wanneer hij akkoord gaat met het ontvangen van je berichten. In dit geval zou dat 'Ja, dat wil ik!' zijn, volgens de sjabloon die hierboven als voorbeeld is gegeven.

2. Acties: Kies 'Send Opt-in to Klaviyo' en voer je site ID in.

ℹī¸ Deze site-id kan worden gevonden door te navigeren naar Klaviyo > Account > Instellingen > API Sleutelsonder 'Openbare API-sleutel'.

Nadat je op 'Opslaan' hebt geklikt, heb je nu met succes een regel gemaakt waarmee klanten zich kunnen in- (of uit)schrijven voor bijvoorbeeld je WhatsApp-nieuwsbrief. Tot slot is het nu tijd om de klanten in Klaviyo te controleren die zich hebben aangemeld voor je geautomatiseerde berichten.

👈 Uw nummer inschakelen voor opt-in in Klaviyo

Een opt-in bevestigen in Klaviyo 👉