Door Klaviyo met Trengo te integreren, kun je processen in Trengo automatiseren op basis van triggers in Klaviyo. In deze serie artikelen laten we je zien hoe je klanten kunt laten kiezen voor opt-in (en opt-out) voor bijvoorbeeld je WhatsApp-nieuwsbrief in Klaviyo.

Voordat u aan de slag kunt met de daadwerkelijke 'opt-in/opt-out' flow, is het belangrijk om uw telefoonnummer in te schakelen in Klaviyo. Hieronder vindt u een video over het volledige proces van het instellen van een opt-in in Klaviyo.

Uw nummer inschakelen voor opt-in in Klaviyo

Om uw telefoonnummer in te schakelen in Klaviyo, om gebruik te maken van de 'opt-in/opt-out' functie, volgt u de onderstaande stappen.

1. Navigeer naar Klaviyo > Gesprekken > SMS instellen;

2. Kies een land en klik op 'Volgende'. Je hoeft niet in het gekozen land te wonen;

3. Vul je gegevens in en klik op 'Volgende';

4. Voeg uw bedrijfsnaam toe en klik op 'Volgende'.

U hebt nu uw telefoonnummer toegevoegd aan Klaviyo. De volgende stap is het instellen van de opt-in regel voor uw klanten.

Een regel instellen voor opt-in in Trengo 👉