Je vindt alles wat je nodig hebt in de linker zijbalk van Trengo. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten om zo efficiënt mogelijk door Trengo te navigeren.

Postvak IN

Via het pictogram 'Inbox' vind je alles wat je nodig hebt om een duidelijk overzicht te houden van alle gesprekken in je inbox.

Inbox: Hier vind je de algemene inbox, met alle tickets die gekoppeld zijn aan de teams waar je deel van uitmaakt. Je kunt filteren op nieuwe gesprekken, toegewezen en gesloten tickets en de spambox.

Persoonlijk: Vind alle tickets die aan jou zijn toegewezen, tickets waarin je bent genoemd door een collega en de tickets die je graag in de gaten houdt.

Teams: Via 'Teams' kun je alle nieuwe, toegewezen, gesloten en spam tickets bekijken, gefilterd op specifieke teams waar je deel van uitmaakt. Als je beheerders- of supervisorrechten hebt, lees dan meer over het maken van teams in Trengo.

Kanalen: Filter de nieuwe, toegewezen, gesloten en spam tickets per kanaal waartoe u toegang hebt.

Weergaven: Hiermee kun je je gesprekken in aangepaste 'mappen' zien. Met beheerders- of supervisorsrechten kun je weergaven toevoegen en aanpassen.

Labels: Alle tickets met specifieke labels zijn hier te vinden, gegroepeerd per label. Meer informatie over het aanmaken en configureren van labels.

Gebruikers: Bekijk alle nieuwe, toegewezen, gesloten en spam tickets die zijn afgehandeld door specifieke gebruikers in uw team(s). Met een Administrator of Supervisor account kun je gebruikers toevoegen of configureren in je Trengo account.

Team chat

Voer privégesprekken met je collega's of neem deel aan groepsgesprekken om elkaar op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen. Lees gerust meer over de Teamchatfunctie van Trengo.

Uitzending

Hier vind je je Broadcasting-overzicht, van waaruit je broadcastberichten naar je klanten kunt sturen via WhatsApp of SMS. Meer informatie over uitzenden met Trengo vind je in dit artikel in het Trengo Helpcentrum.

Helpcentrum

Maak je eigen Helpcentrum(s) om het je klanten makkelijker te maken zichzelf te helpen of om ze op de hoogte te houden van updates van je bedrijf.

Contacten en profielen

Sla de contactgegevens van je klanten op om ze via verschillende kanalen te bereiken of je contactgeschiedenis te bekijken. Importeer contacten in bulk en groepeer ze in profielen om een beter overzicht te houden.

Rapportage

Natuurlijk wil je graag een duidelijk beeld hebben van de prestaties van je bedrijf op het gebied van klantcommunicatie. Controleer het aantal gesprekken dat je had in een aangepaste tijdspanne, de eerste reactietijd van je bedrijf, wie wat deed en via welke kanalen, en nog veel meer.

Instellingen

Je kunt de Trengo-account van je bedrijf configureren zoals jij dat wilt, van het toevoegen van verschillende kanalen tot het instellen van unieke en specifieke automatiseringen die je workflows veel efficiënter maken.

Organisatie: De teams en gebruikers in je Trengo-account toevoegen en configureren.

Kanalen: Met Trengo kun je veel verschillende communicatiekanalen toevoegen om in contact te blijven met je klanten, zoals WhatsApp, e-mail en spraak. Onder 'Kanalen' kun je deze en nog veel meer toevoegen en naar wens configureren.

Automatisering: Verhoog de efficiëntie en bespaar tijd door terugkerende workflows te automatiseren, door Chatbots, Flowbots, Rules en meer in te stellen.

Instellingen: Configureer de voorkeuren van je bedrijf en sluit applicaties van derden aan, zoals Klaviyo, Shopify, Hubspot en meer.

Andere

Linksonder in de zijbalk vind je nog vier functies. Hier kun je direct je Voice-interface openen, naar een pagina in Trengo springen, je meldingen controleren en je persoonlijke profiel of beschikbaarheid bewerken.