Laten we je communicatiestroom met klanten automatiseren door een flowbot toe te voegen aan je Trengo inbox. Als je niet bekend bent met het gebruik van flowbots, lees dan gerust meer over de anatomie van een flowbot in Trengo.

Een flowbot toevoegen

Als je een flowbot wilt toevoegen aan Trengo, volg dan de onderstaande stappen.

1. Navigeer naar Instellingen > Automatisering > Flowbots en klik op het 'plus'-pictogram of op 'Flowbot toevoegen';

2. Ontwerp je flowbot;

1. Stappenoverzicht: Hier vind je een overzicht van alle stappen die je hebt toegevoegd.

2. Stap toevoegen: Klik op deze knop om een stap toe te voegen aan je flowbot.

3. Stap #: De naam van de geselecteerde stap.

4. Stap kopiƫren: Met deze knop kun je de stap dupliceren.

5. Stap verwijderen: Verwijder de geselecteerde stap.

1. Inhoud toevoegen: Hier kun je inhoud toevoegen aan je stap.

2. Knoppen aan stappen: Knoppen toevoegen aan de geselecteerde stap.

3. Acties: Klik hier om acties toe te voegen aan je flowbotstap.

4. Stap overzicht: Hier vind je een overzicht van de knoppen of acties die je aan de stap hebt toegevoegd.

Als je klaar bent met het ontwerpen van je flowbot, inclusief inhoud, knoppen en acties, is het tijd om je flowbot te configureren.