Na het integreren van je Gmail, Gsuite of Outlook inbox met Trengo, of het maken van een doorstuurkanaal, wordt je gevraagd om je e-mailkanaal in te stellen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Uw e-mailkanaal instellen

Hieronder lees je hoe je je e-mailkanaal instelt nadat je het hebt gemaakt.

Kanaalnaam

Geef je kanaal een herkenbare naam. Deze naam zal niet zichtbaar zijn voor je klanten.

Kies je team of gebruiker

Kies welk team of welke gebruiker toegang krijgt tot deze inbox. Als je ervoor kiest om de inbox aan een gebruiker toe te wijzen, wordt dit e-mailkanaal een privé-inbox voor alleen deze gebruiker.

ℹ️ Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om een privé-e-mailkanaal later te veranderen in een team-e-mailkanaal of omgekeerd.

Naam afzender e-mail

Dit is de naam die zichtbaar is in de inbox van je klant nadat jij of je teamgenoten hem of haar een e-mail hebben gestuurd via dit kanaal.

Je kunt ervoor kiezen om je bedrijfs- of merknaam hier te zetten, of geef het een persoonlijk tintje door [agent.voornaam] en/of [agent.achternaam] te gebruiken. Deze aanpasbare onderdelen worden automatisch vervangen door de naam van de agent die het gesprek behandelt.

Nu je het hebt ingesteld, is het tijd om je e-mailkanaal te configureren.