Als je e-mails wilt doorsturen naar je Trengo inbox, kun je een doorstuurkanaal maken. Trengo genereert automatisch een doorstuurmail voor je account, die je kunt gebruiken om e-mails vanuit je bestaande inbox door te sturen naar je Trengo-account.

Een doorstuurkanaal maken

1. Navigeer naar Instellingen > Kanalen > E-mail en klik op het 'plus'-pictogram of op 'E-mail verbinden';

2. Selecteer 'Andere e-mailprovider verbinden';

3. Stel je e-mailkanaal in;

4. Navigeer naar Instellingen > Kanalen > E-mail > Uw nieuwe doorstuurkanaal om het e-mailadres te vinden waarnaar u uw e-mails kunt doorsturen.

Nadat je je doorstuurkanaal hebt ingesteld, is het tijd om het te configureren.