Om Voice binnen Trengo te gebruiken, een SMS te versturen of een Whatsapp Template of broadcast te versturen, heb je voldoende Trengo saldo nodig. In dit artikel vind je alle informatie over het bijwerken en bijhouden van je Trengo saldo.

Trengo balans

Om je Trengo Balance te vinden, ga je naar Trengo > Instellingen > Bedrijfsprofiel > Saldo-instellingen.

Je huidige Trengo saldo

Om je huidige Trengo-saldo te controleren, navigeer je naar 'Saldo bijwerken'.

Trengo balans toevoegen

Als je je saldo wilt bijwerken, navigeer je naar 'Saldo bijwerken' en kies je welk bedrag je wilt toevoegen. Selecteer je betaalmethode en klik op 'Verzenden' om je actie te bevestigen.

Automatisch opladen saldo

Wil je je geen zorgen maken over voldoende saldo om met je klanten te communiceren? Geen probleem! Met de functie 'Automatisch saldo opladen' kun je je saldo automatisch laten bijwerken.

Schakel 'Saldo automatisch opladen' in en selecteer wanneer en hoeveel je je Trengo saldo automatisch wilt laten opladen. Vul een e-mailadres in waarop je een melding wilt ontvangen wanneer je saldo wordt opgeladen.

Waarschuwing voor laag saldo

Als je er de voorkeur aan geeft om je Trengo saldo handmatig op te waarderen, kun je ervoor kiezen om een notificatiemail te ontvangen wanneer je saldo onder een bepaald bedrag zakt. Schakel de 'Waarschuwing laag saldo' in, selecteer je drempel en vul een e-mailadres in om de waarschuwing te ontvangen.

Trengo saldofacturen

Je kunt je Trengo saldofacturen vinden en downloaden onder 'Saldo-upgrades'.

Transactiegeschiedenis

Onder 'Transactiegeschiedenis' vind je al je uitgaven met betrekking tot het Trengo-saldo.