Werk efficiënter door je Outlook-inbox te integreren in Trengo. Op deze manier kun je meerdere communicatiekanalen combineren in één inbox en samenwerken om je klanten te helpen.

Outlook integreren met Trengo

1. Navigeer naar Instellingen > Kanalen > E-mail en klik op het 'plus'-pictogram of op 'E-mail verbinden';

2. Selecteer 'Outlook-account verbinden';

3. Klik op 'Aanmelden bij Microsoft';

4. Log in met de gegevens van de Outlook of Microsoft 365 inbox die je wilt verbinden met Trengo, en integreer je inbox.

Nu is het tijd om je e-mailkanaal in te stellen.