Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van je ActiveCampaign-account met je Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een beheerder bent in zowel Trengo als ActiveCampaign voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'CRM' en klik vervolgens op de kaart 'ActiveCampaign' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer uw Base URL in om verbinding te maken met ActiveCampaign. Je vindt de Base URL op de pagina 'Mijn instellingen' in je ActiveCampaign-account - onder het tabblad 'Ontwikkelaar'. De basis-URL heeft het formaat 'https://youraccount.api-us1.com'.

5. Voer uw API-sleutel in, die u kunt kopiëren van de pagina 'Mijn instellingen' in uw ActiveCampaign-account onder het tabblad 'Ontwikkelaar'.

6. Voer de domein-URL in die specifiek is voor uw organisatie in ActiveCampaign. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'.

7. Klik op 'Integratie installeren'.

8. Gefeliciteerd! Je kunt ActiveCampaign en Trengo samen gaan gebruiken in je Postvak IN!

ℹ️ Houd er rekening mee dat er twee tabbladen beschikbaar zijn in de ActiveCampaign-integratie in de rechterzijbalk: Contacten (gedetailleerde contactgegevens uit je CRM) en Kansen (gedetailleerde informatie over potentiële deals met het contact).