Houd er rekening mee dat deze integratie beschikbaar is voor klanten met het Pro-abonnement.

Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van je BigCommerce account met je Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een beheerder bent in zowel Trengo als BigCommerce voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'E-commerce' en klik vervolgens op de kaart 'BigCommerce' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer je API Access token in - zorg ervoor dat je een Store API Account hebt aangemaakt in je BigCommerce omgeving.

5. Store hash - Deze link (URL) is specifiek voor jouw winkel in BigCommerce. Zorg ervoor dat je het vereiste formaat van de hash volgt: voeg gewoon het middelste deel van de URL toe in het veld. Meestal is dit de naam van je specifieke winkel.

6. Voer de domein-URL in die specifiek is voor jouw organisatie in BigCommerce. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'. Je kunt hier dezelfde link als Store Hash gebruiken.

7. Klik op 'Integratie installeren'.

8. Gefeliciteerd! Je kunt beginnen met het gebruik van BigCommerce en Trengo samen in je Inbox!