Met Trengo's Integration Hub, is het verbinden van uw Copper account met uw Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat u een beheerder bent in zowel Trengo als Copper voordat u verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'CRM' en klik vervolgens op de kaart 'Koper' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer het e-mailadres (login) van een Admin-gebruiker in. Zorg ervoor dat dit de login is van een gebruiker die vermeld staat als 'API Key Owner' in de 'Settings' -> 'Integrations' in je Copper account.

5. Voer je API-sleutel in - je kunt de sleutel kopiëren van 'Instellingen' -> 'Integraties' in je Copper-account.

6. Voer in Copper de domein-URL in die specifiek is voor uw organisatie. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'.

7. Klik op 'Integratie installeren'.

8. Gefeliciteerd! Je kunt HubSpot en Trengo samen gaan gebruiken in je Postvak IN!

ℹ️ Merk op dat er twee tabbladen beschikbaar zijn in de Copper-integratie in de rechterzijbalk: Contacten (gedetailleerde contactinformatie uit uw CRM) en Kansen (gedetailleerde informatie over potentiële deals met het contact).