Door Picqer te koppelen met je Trengo-inbox kun je inzicht krijgen in geplaatste bestellingen en retouren van klanten. In dit artikel laten we je zien hoe je dit kunt doen.

Picqer integreren

Volg de onderstaande stappen om Picqer te integreren met je Trengo-inbox.

1. Open je Picqer dashboard en navigeer naar Instellingen > API Keys > Nieuwe API Sleutel;

2. Voeg een naam toe voor de verbinding, bijvoorbeeld 'Trengo', en klik op 'API-sleutel toevoegen';

3. Kopieer en bewaar de aangemaakte API-sleutel, deze wordt slechts eenmaal gedistribueerd;

4. Open je Trengo-inbox en navigeer naar Instellingen > Instellingen > Apps & Integraties;

5. Selecteer 'Apps' en klik op de knop 'plus';

6. Geef je app een naam en selecteer 'Picqer' in de vervolgkeuzelijst 'App type';

7. Stel je app in Trengo in;

1. Naam: De naam van je app, die al ingevuld zou moeten zijn.

2. App type: Dit is ingesteld op 'Picqer'.

3. Picqer subdomein: Voeg hier je Picqer subdomein toe.

4. Picqer API sleutel: Voeg de API-sleutel van je Picqer-verbinding toe, die je al hebt gekopieerd en opgeslagen (stap 3).

Sla je wijzigingen op en je hebt nu Picqer succesvol geïntegreerd met je Trengo-account, waardoor je extra bestelinformatie kunt bekijken in je Trengo-inbox, door een conversatie te openen en de rechter zijbalk aan te vinken.