Teamchat is een geweldige manier om met je collega's te communiceren terwijl je Trengo gebruikt. Praat met je collega's op een persoonlijk niveau of voer een groepsgesprek met het hele team. Teamchat maakt het allemaal mogelijk.

Teamchat is toegankelijk via alle versies van Trengo: de mobiele app, de desktop app en de browser app.

Toegang tot teamchat

Om toegang te krijgen tot de teamchat in je Trengo-account, klik je op het pictogram 'Teamchat' in de linker zijbalk.

1. Zoeken: Hier kun je zoeken naar specifieke collega's of groepschats.

2. Groepen: Vind al je groepen in de lijst, gesorteerd op het laatste bericht.

3. Collega's: Hier vind je een lijst met al je collega's, met wie je een chatgesprek kunt starten of voortzetten.

Wil je wat dieper in onze teamchatfunctie duiken? We hebben artikelen over het starten van een persoonlijk chatgesprek, het maken en beheren van een groepsgesprek, de beschikbaarheid van je teamchat en videobellen met je collega's.