Door HubSpot met je Trengo-inbox te verbinden, kun je leads rechtstreeks vanuit Trengo naar HubSpot sturen. Zo mis je nooit een kans om een deal te sluiten. Je kunt ook HubSpot-gegevens bekijken in je Trengo-inbox, waardoor je alle informatie en context krijgt die je nodig hebt tijdens je gesprekken. Het is ook mogelijk om notities toe te voegen aan leads in HubSpot, zodat je team altijd een compleet beeld heeft van elke klant.

HubSpot integreren

Volg de onderstaande stappen om HubSpot te integreren met je Trengo-inbox.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Apps en integraties;

2. Selecteer 'Apps' en klik op de 'plus'-knop;

3. Geef je app een naam en selecteer 'HubSpot' in de vervolgkeuzelijst 'App type';

4. Navigeer naar je inbox, selecteer een ticket en zoek de 'HubSpot' app in je rechter zijbalk. Klik op 'Log in' en log in met je HubSpot-gegevens;

5. Klik op 'Verbind app'.

Je hebt HubSpot nu succesvol geïntegreerd met je Trengo-account, waardoor je de aanvullende HubSpot-informatie in je Trengo-inbox kunt bekijken door een conversatie te openen en de rechter zijbalk aan te vinken.