Een groot voordeel van Trengo's teamchat is dat je er groepschats mee kunt maken. Hiermee kun je je verschillende teams groeperen en overzicht houden over je projecten. In dit artikel laten we je zien hoe je dit kunt doen.

ℹ️ Jij en je collega's worden automatisch toegevoegd aan de teamchatgroep '#team'.

Een groepsgesprek opzetten

Volg de onderstaande stappen om een groepsgesprek aan te maken in de teamchatfunctie van Trengo.

1. Navigeer naar 'Teamchat' en klik op het 'plus'-pictogram naast 'Groepen';

2. Zet je groepsgesprek op;

1. Onderwerp: Voeg de naam van je groepsgesprek toe.

2. Deelnemers (1): Voeg gebruikers toe aan je groepsgesprek.

3. Deelnemers (2): Kies welke deelnemers 'eigenaar' zijn van het groepsgesprek. Deze eigenaars kunnen het gesprek later bewerken. Je kunt hier ook gebruikers verwijderen.

4. Maken: Klik op deze knop om je groepsgesprek aan te maken.

Nadat je op 'Maken' hebt geklikt, kunnen je collega's nu privé communiceren met andere gebruikers in het groepsgesprek.

ℹ️ Om je groepsgesprek te bewerken, open je het gesprek, klik je op de drie puntjes en selecteer je 'Groep beheren'.