Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een flowbot maakt in Trengo, waaronder knoppen die je toevoegt aan een WhatsApp-kanaal. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over flowbotknoppen in een WhatsApp-gesprek.

Flowbot-knoppen in WhatsApp

Hieronder vind je drie gevallen waarmee je rekening moet houden als je knoppen toevoegt aan je flowbot die je toevoegt aan een WhatsApp-kanaal.

Drie of minder knoppen: De knoppen worden direct weergegeven en kunnen door uw klant worden aangeklikt.

Vier of meer knoppen: Voordat de knoppen zichtbaar worden voor je klant, moeten ze klikken op een 'Maak een keuze', of een andere tekst die je hebt ingevuld bij je 'Knopleidend bericht'.

Je klant kan een keuze maken uit de gegeven opties nadat hij op 'Maak een keuze' heeft geklikt.

Meer dan 20 tekens: Als je meer dan 20 tekens voor een knop gebruikt, wordt de tekst afgesneden. We raden je dus aan om de tekst in je knoppen kort te houden.