Met Trengo kun je al je favoriete communicatiekanalen koppelen aan één inbox.

Een kanaal toevoegen

Om een kanaal aan je inbox te koppelen, ga je naar Instellingen > Kanalen. Kies het kanaal dat je wilt toevoegen en volg de instructies. Houd er rekening mee dat je een beheerdersrol nodig hebt om deze actie uit te voeren.

Als je meer wilt lezen over de details van het toevoegen van bepaalde kanalen, vind je de artikelen in ons Helpcentrum hieronder.

Hoe WhatsApp Business toevoegen aan je Trengo-account;

Hoe Facebook toevoegen aan je Trengo-account;

Hoe voeg je Instagram toe aan je Trengo-account?

🔘 Zo voeg je e-mail toe aan je Trengo-account;

🔘 Hoe voeg ik Website Chat toe aan mijn Trengo-account;

Hoe voeg je Telegram toe aan je Trengo-account?

🔘 Hoe SMS toevoegen aan je Trengo account;

Hoe voeg ik Stem toe aan mijn Trengo-account?

ℹ️ Welke kanalen je op je Trengo-inbox kunt aansluiten, hangt af van het accountplan dat je hebt gekozen.