Nadat je een spraakkanaal hebt toegevoegd aan je Trengo inbox, kun je ervoor kiezen om je voicemail in of uit te schakelen. Als dit is ingeschakeld, krijgen bellers de mogelijkheid om een bericht achter te laten als ze je buiten je kantooruren bereiken, als je voicemail vol is of als er geen gebruiker beschikbaar is om het gesprek aan te nemen. In dit artikel laten we je zien hoe je voicemail instelt.

Voicemail inschakelen

Volg de onderstaande stappen om de voicemail in te schakelen in je spraakkanaal.

1. Navigeer naar Instellingen > Kanalen > Stem en selecteer je spraakkanaal;

2. Scroll naar beneden naar 'VoIP-instellingen' en schakel de voicemailfunctie in;

ℹ️ Als je geen voicemailberichten wilt ontvangen, raden we je aan de voicemailfunctie uit te schakelen en de functie 'Gemiste oproepen registreren' in te schakelen. Dit maakt tickets aan voor gemiste oproepen, zodat je ze later kunt terugbellen.

ℹ️ Je kunt er ook voor kiezen om onze functie 'Oproepoverloop' te gebruiken, waarmee oproepen die niet kunnen worden aangenomen, worden doorgeschakeld naar een ander telefoonnummer. Houd er rekening mee dat de voicemail en 'Call overflow' niet tegelijkertijd actief kunnen zijn.

Vergeet niet om onder aan de pagina op 'Kanaal bijwerken' te klikken om je wijzigingen op te slaan.

Je hebt nu met succes je voicemail ingesteld. Je kunt nu het kanaal verder naar wens instellen en je bent klaar om telefoongesprekken aan te nemen en te voeren in Trengo.