Binnen Trengo kun je specifieke openingstijden instellen voor je kanalen en teams. Zo zorg je ervoor dat je klanten weten wanneer ze je kunnen bereiken en dat er altijd een team klaarstaat om hun vragen te beantwoorden.

Openingstijden instellen

Volg de onderstaande stappen om je openingstijden in te stellen.

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Kantooruren;

2. Klik op het 'plus'-pictogram om nieuwe openingstijden toe te voegen of klik op uw reeds ingestelde openingstijden om deze te bewerken;

1. Naam: Geef de openingstijden een herkenbare naam.

2. Tijdzone: Selecteer de tijdzone voor je kantooruren.

3. Kanalen: Voeg de kanalen toe waarop de kantooruren betrekking hebben.

1. Beschrijving: Voeg een duidelijke beschrijving van de openingstijden toe.

2. Openingstijden: Hier stel je je openingstijden in. Klik op de knop om je bedrijf te openen of te sluiten voor deze reeks kantooruren en pas de tijden aan.

1. Wijzigingen opslaan: Klik op deze knop om je kantooruren op te slaan.

2. Openingstijden verwijderen: Als je je openingstijden wilt verwijderen, kun je dat doen door op deze knop te klikken.