Wil je een gesprek volgen, maar geen meldingen ontvangen van nieuwe berichten? Trengo biedt de optie om teamchats en persoonlijke chats te dempen.

Een teamchatgesprek dempen

Om een chatgesprek te dempen, klik je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van je chat en selecteer je 'Dempen' in het vervolgkeuzemenu.

Je ontvangt nu geen meldingen meer van dit specifieke chatgesprek. Om een chat weer aan te zetten, volg je dezelfde stappen en klik je op 'Unmute'.