Bij het maken van je flowbot heb je toegang tot verschillende soorten inhoud die je kunt toevoegen aan zijn stappen. In dit artikel leggen we uit wat je met elk type inhoud kunt bereiken.

Flowbot inhoud

Hieronder leggen we alles uit over de soorten inhoud die je kunt gebruiken voor je flowbot.

Tekst

Gebruik de tekstoptie om informatie met je bezoekers te delen. Voeg emoji's of tags toe om je tekstveld in je Flowbot te verrijken.

Video, afbeeldingen en bestanden

Met deze opties kun je een video, afbeelding of gewoon bestand toevoegen aan je berichten.

ℹ️ Je kunt een bijschrift toevoegen wanneer je de optie voor afbeeldingen of video's kiest.

Vertraging

Voeg vertragingen toe aan je flowbot om een overvloed aan inkomende berichten voor je klant te voorkomen. Standaard hebben we een vertraging van 1 seconde toegevoegd, zodat je uitgaande berichten natuurlijk overkomen.

ℹ️ Je kunt de typgebeurtenis inschakelen voor Website Chat, Facebook en Telegram.

Invoer gebruiker

Met het invoerveld kan je team meer te weten komen over de bezoeker van de site voordat ze een gesprek beginnen.

Bericht: Voer de vraag in die je aan je klant wilt stellen.

Contactveld: Kies waar je de ontvangen informatie wilt opslaan en selecteer/creëer een aangepast veld.

Bevestig vorige invoer: Je kunt 'Bevestig vorige invoer' inschakelen om te voorkomen dat de klant zijn gegevens invult als hij die al eerder heeft ingevuld toen hij contact had met je flowbot.

De flowbot herkent een naam (of een e-mailadres/telefoonnummer) die eerder is ingevoerd en vraagt de klant of hij inderdaad dezelfde persoon is die in het verleden een gesprek met de flowbot is begonnen.

Type antwoord: Selecteer wat voor soort antwoord je zoekt, zodat de flowbot de informatie correct kan opslaan en de klant een terugvalbericht kan geven, als de geleverde inhoud niet overeenkomt met je instellingen.

Terugvalbericht: Het bericht dat naar de klant wordt gestuurd als deze antwoordt met inhoud die niet overeenkomt met je 'Reply type', zoals hierboven te zien is.

Dynamische inhoud

Met dynamische inhoud kun je extra informatie toevoegen aan je flowbot, zoals klantgegevens uit je CRM-systeem of specifieke productinformatie die je elders hebt opgeslagen.

Locatiezoeker

Als je organisatie meer dan één locatie heeft, leidt de locatiezoeker je websitebezoekers naar een team op de juiste locatie. Je kunt hier meer te weten komen over de flowbot locatiezoeker.

Nu je alles hebt geleerd over de inhoud waaruit een flowbot kan bestaan, is het tijd om je eigen flowbot te maken in Trengo.