Klanten hebben de mogelijkheid om bedrijven hun vragen te stellen via Instagram door een Direct Message te sturen. Om ervoor te zorgen dat je deze berichten niet mist, kun je nu Instagram DM's ontvangen in Trengo.

Instagram DM's en Story-reacties ontvangen

Als je Instagram DM's en Story Replies wilt ontvangen in Trengo, volg dan de onderstaande stappen.

1. Verbind je Instagram-pagina met Trengo;

2. Open de Instagram-app op je mobiele apparaat en klik op het 'hamburger'-pictogram;

3. Navigeer naar 'Instellingen en privacy' ;

4. Selecteer 'Berichten en antwoorden op verhalen';

5. Klik op 'Berichtcontrole';

6. Schakel 'Toegang tot berichten toestaan' in;

7. Navigeer terug in Trengo naar je Instagram-kanaal, schakel 'Directe berichten' in en klik op 'Kanaal bijwerken'.

Je ontvangt nu je DM's en Story Replies in Trengo! Wist je dat je ook je Facebook-pagina aan Trengo kunt koppelen?