Van tijd tot tijd vind je e-mails in je inbox die je liever niet ontvangt. Je kunt deze als spam markeren in je Trengo Postvak In.

Belangrijk om te weten is dat wanneer je een conversatie als spam markeert, de afzender van deze e-mail op de zwarte lijst van je inbox komt te staan. Dit betekent dat elke e-mail die je ontvangt, afkomstig van die afzender, automatisch naar je spammap wordt gestuurd.

Een gesprek markeren als spam

Volg de onderstaande stappen om een ticket als spam te markeren in Trengo.

1. Open het gesprek en ga naar de drie puntjes. Daar klik je op 'Markeren als spam'.

2. Het ticket wordt nu in de spammap geplaatst en wordt na 14 dagen automatisch verwijderd. Verwijderde tickets kunnen niet worden teruggehaald.

ℹ️ Je kunt een ticket altijd als spam markeren door naar de spammap te gaan en het gesprek te openen. Daar klik je weer op de drie puntjes en selecteer je de optie 'Unmark as spam'.