Werk efficiënter door je G Suite (Google Workspace) inbox te integreren in Trengo. Op deze manier kun je meerdere communicatiekanalen combineren in één inbox en samenwerken om je klanten te helpen.

G Suite integreren met Trengo

Volg de onderstaande stappen om je G Suite inbox te integreren met Trengo.

1. Meld u met uw beheerdersaccount aan bij uw Google beheerconsole;

2. Klik op het 'hamburger'-pictogram en navigeer naar Beveiliging > API-controles;

3. Selecteer 'Toegang apps van derden beheren';

4. Klik op 'App toevoegen' en selecteer 'OAuth App Name Or Client ID';

5. Zoek naar "860150548894-kvrrjomhvk62dhi5qb7f32a50qbb6oeb.apps.googleusercontent.com".

6. Selecteer 'Trengo' en klik op 'Toevoegen'.

Alle gebruikers met dit domein kunnen nu hun G Suite e-mailaccount verbinden met Trengo.

Nu is het tijd om je e-mailkanaal in te stellen.