Als een collega een gesprek voert dat belangrijk voor je is, kun je het gesprek volgen om op de hoogte te blijven.

Een gesprek volgen

Volg de onderstaande stappen om een gesprek te volgen.

1. Klik op het 'ster'-pictogram bovenaan je scherm nadat je het ticket hebt geselecteerd;

2. Je vindt het ticket nu in je map 'Volgen' aan de linkerkant van je scherm.

ℹ️ Om het gesprek te unfollowen, open je het ticket en klik je opnieuw op het 'ster'-pictogram.

Je kunt nu de optie gebruiken om gesprekken naar je voor te volgen, om een duidelijk overzicht over je inbox te houden en je gesprekken georganiseerd te houden.