Als je een doorstuur e-mailkanaal hebt gemaakt in Trengo en je wilt e-mails doorsturen vanuit een Microsoft 365 inbox naar dit kanaal, dan moet je één extra toestemming instellen in Microsoft 365. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Doorsturen inschakelen in Microsoft 365

Volg de onderstaande stappen om de doorstuurfunctie in Microsoft 365 in te schakelen.

1. Meld u aan bij het Microsoft 365 Beveiligings- en nalevingscentrum en navigeer naar Bedreigingsbeheer > Anti-spam;

2. Klik op de pijl omlaag naast 'Beleid voor uitgaande spamfilter (altijd AAN)';

3. Selecteer de knop 'Beleid bewerken';

4. Klik op de pijl omlaag naast 'Automatisch doorsturen' en kies 'Aan - doorsturen is ingeschakeld' in het vervolgkeuzemenu;

5. Sla uw wijzigingen op.

ℹ️ Mogelijk hebt u andere transportregels of spambeleidsregels ingesteld die extern doorsturen blokkeren. Neem contact op met Microsoft 365 Support als automatisch doorsturen nog steeds wordt geblokkeerd nadat u het bovenstaande beleid hebt aangepast.