Door het gebruik van teams in Trengo kun je verschillende gebruikers in je bedrijf organiseren om samen te werken. Je kunt conversaties of kanalen toewijzen aan verschillende teams, bepaalde workflows automatiseren en verschillende gebruikers beter organiseren in Trengo.

Je moet wel de rol van beheerder in Trengo hebben om teams te kunnen bewerken.

Een team bewerken

Volg de onderstaande stappen om je team(s) te bewerken.

1. Navigeer naar Instellingen > Teams. Hier kun je een team aanmaken door op het 'plus'-symbool te klikken of een bestaand team selecteren om te bewerken;

2. Bewerk je teamnaam, voeg gebruikers en kanalen toe, stel ticketmeldingen in of verwijder het team;

1. Teamnaam: Geef het team een herkenbare naam. Het is aan te raden om het doel van het team als naam te gebruiken.

2. Teamleden: Voeg gebruikers toe aan het team door op 'Teamlid toevoegen' te klikken, of bewerk/verwijder een gebruiker door op de drie puntjes te klikken en je actie te kiezen.

3. Verbonden kanalen: Voeg kanalen toe aan het team door op 'Kanaal toevoegen' te klikken, of bewerk/verwijder een kanaal door op de drie puntjes te klikken en je actie te kiezen.

4. Ticketmelding: Vul een e-mailadres in waarnaar e-mails worden verzonden wanneer nieuwe tickets aan dit team worden toegewezen.

5. Team verwijderen: Hier kun je je team verwijderen. Het verwijderen van een team heeft geen invloed op gesprekken die al zijn toegewezen aan gebruikers die deel uitmaken van dit team. Houd er rekening mee dat dit proces niet ongedaan kan worden gemaakt.

Je hebt nu je team bewerkt. Lees meer over het toevoegen van kanalen aan je Trengo inbox, het toevoegen van gebruikers aan je account en het configureren van gebruikersrechten.