Voordat jij en je collega's Trengo kunnen gaan gebruiken en teams kunnen opzetten, moet je ze als gebruikers toevoegen aan je Trengo-account.

Zorg ervoor dat je het aantal gebruikers dat je toegang wilt geven tot je Trengo-account, hebt toegevoegd aan je Trengo-abonnement. Je kunt dit controleren en configureren door naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Abonnement instellingen > Gebruikers.

Gebruikers toevoegen aan Trengo

Volg onderstaande stappen om gebruikers toe te voegen aan je Trengo-account.

1. Navigeer in Trengo naar Instellingen > Organisatie > Gebruikers;

2. Klik op de knop 'Gebruiker uitnodigen';

3. Vul de gegevens in van de gebruiker die je wilt uitnodigen voor je Trengo-account;

1. E-mail: Voer het e-mailadres in van de gebruiker die je wilt uitnodigen.

2. Naam: Vul de voor- en achternaam van de gebruiker in.

3. Gebruikersrol: Ken de gebruiker de juiste rol toe. Je kunt meer lezen over gebruikersrollen in dit artikel in het Trengo Helpcentrum.

4. Teams: Wijs de gebruiker toe aan de juiste team(s). Volg deze link voor meer informatie over het maken van teams in Trengo.

5. Taal: Selecteer de taal. Dit is de taal waarin de gebruiker accountrelevante e-mails zal ontvangen (bijvoorbeeld de activering van hun account en het opnieuw instellen van hun wachtwoord).

Je hebt nu met succes een collega toegevoegd aan je Trengo-account. Ze ontvangen een e-mail waarin ze je uitnodiging kunnen accepteren en kunnen beginnen samen te werken in je inbox.