Aangepaste velden zijn een geweldige manier om extra informatie toe te voegen aan een ticket, contactpersoon, profiel of gebruiker. Alles wat je moet weten over aangepaste velden kun je vinden in dit Trengo Helpcenter artikel. Hieronder leggen we uit hoe je een aangepast veld toevoegt aan je inbox.

Een aangepast veld toevoegen aan je Trengo inbox

Als je een aangepast veld wilt toevoegen aan je Trengo-inbox, volg dan de onderstaande stappen.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Aangepaste velden en klik op 'Nieuw aangepast veld';

2. Stel je aangepaste veld in;

1. Titel: Voeg de titel van je aangepaste veld toe.

2. Categorie: Kies de categorie van je aangepaste veld.

1. Kanalen: Kies de kanalen waaraan je het aangepaste veld wilt toevoegen.

ℹ️ Je selecteert alleen een kanaal als je de categorie 'Ticket' of 'Contact' kiest.

2. Veldtype: Kies het veldtype dat je door je gebruikers wilt laten invullen en vul de vereiste informatie in.

1. Verplicht: Schakel deze knop in als het aangepaste veld moet worden ingevuld voordat de conversatie wordt afgesloten.

ℹ️ Je kunt 'Vereist' selecteren wanneer je de categorie 'Ticket', 'Contact' of 'Profiel' kiest.

2. Identificatiecode: Dit wordt automatisch gegenereerd, gebaseerd op de titel van het aangepaste veld, en kan worden gebruikt om te verwijzen naar dit aangepaste veld in handtekeningen en snelle antwoorden.

Klik op de knop 'Aangepast veld maken' om je aangepaste veld te maken.