Om de productiviteit van je team in Trengo te verhogen, kun je ticketresultaten gebruiken. Deze vereisen dat Trengo-gebruikers een specifieke status aan een gesprek toekennen voordat ze het sluiten. De resultaten van alle ticketresultaten kun je later terugvinden bij het exporteren van Trengo's analytics.

Een ticketresultaat toevoegen

Volg de onderstaande stappen om een ticketresultaat toe te voegen aan je Trengo inbox.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Ticketresultaten en klik op het 'plus'-pictogram of op 'Ticketresultaat toevoegen';

2. Stel je ticketresultaat in;

1. Naam: Voeg de naam van je ticketresultaat toe.

2. Sorteer volgorde: Typ het nummer in welke volgorde dit label moet verschijnen.

ℹ️ We raden aan om minstens twee ticketresultaten te maken, anders kan je gebruiker maar één optie kiezen.

Vergeet niet om op 'Wijzigingen opslaan' te klikken nadat je klaar bent met het instellen van je ticketresultaten.