Aangepaste velden zijn een geweldige manier om extra informatie toe te voegen aan een ticket, contact, profiel of gebruiker. Door aangepaste velden toe te voegen aan je Trengo-inbox kun je extra informatie verzamelen, zoals bijvoorbeeld bestelnummers, kentekens of type abonnement. Deze velden hebben allemaal een titel en een veld dat kan worden ingevuld door de gebruikers in je Trengo-account, aangepast per categorie.

Aangepaste velden categorieën

Aangepaste velden kunnen worden toegevoegd in een van de vier categorieën, die je hieronder kunt vinden.

Ticket: Gebruik deze categorie om informatie toe te voegen die relevant is voor een specifieke conversatie. Voorbeelden hiervan kunnen een bestelnummer, een link naar een webpagina of een specifiek product zijn.

Contact: Deze categorie kan worden gebruikt om informatie toe te voegen die specifiek is voor dit contact. Dit kan bijvoorbeeld een klantnummer, een adres of hun taal zijn.

Profiel: Kies deze categorie om informatie toe te voegen die specifiek is voor een profiel.

🔘 Gebruiker: Deze categorie wordt specifiek gebruikt om aangepaste informatie aan je gebruikers toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan hun functieomschrijving of werktijden. Naar deze velden kan later ook worden verwezen in een gepersonaliseerde handtekening.

Overzicht aangepaste velden

Je vindt een overzicht van je aangepaste velden in je Trengo-account door te navigeren naar Instellingen > Instellingen > Aangepaste velden. Hier kun je je aangepaste velden per categorie bekijken en bewerken of verwijderen.

Met deze informatie ben je nu klaar om aangepaste velden toe te voegen aan je Trengo-inbox.