Nadat je je flowbot hebt ingesteld in Trengo, kun je hem testen. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over het testen van je flowbot.

Een flowbot testen

Volg de onderstaande stappen om je flowbot in Trengo te testen.

1. Navigeer naar Instellingen > Automatisering > Flowbotsen selecteer de flowbot die je wilt testen;

2. Zorg ervoor dat er geen kanalen zijn geselecteerd voor de Flowbot, door te gaan naar Configureer je Flowbot > Kanalen. Als je nog steeds kanalen hebt geselecteerd, wordt de flowbot gepubliceerd op deze kanalen, met de volgende stap;

3. Navigeer naar het tabblad 'Opslaan en publiceren' en publiceer je flowbot door op het schakelaartje te klikken en dan op 'Opslaan';

4. Klik op de knop 'Speeltuin' bovenaan het scherm;

5. Er verschijnt een venster waarin je je flowbot kunt testen. Typ en verstuur een bericht en je flowbot wordt geactiveerd.

Als alles werkt zoals bedoeld, is het tijd om je flowbot te publiceren.