Nadat je een klanttevredenheidsenquête (CSAT) hebt toegevoegd aan je Trengo-account, is het tijd om een regel in te stellen om de CSAT-enquête op je voorwaarden uit te sturen.

Een CSAT-enquête starten

Volg de onderstaande stappen om een regel toe te voegen die verantwoordelijk is voor het verzenden van je klanttevredenheidsonderzoek. Als je er nog niet bent, ga dan naar Instellingen > Automatisering > Klanttevredenheid en selecteer je CSAT-enquête.

1. Klik op 'Nieuwe regelset toevoegen';

2. Je wordt doorgestuurd naar de pagina Regels. Hier stel je de regel in die de CSAT-enquête verstuurt;

1. Naam: Geef je regel een passende naam.

2. Actief: Indien uitgeschakeld, is de regel niet actief en wordt de enquête niet verzonden.

3. Kanalen: Selecteer de kanalen waarop je je enquête wilt uitsturen.

4. Wanneer: Stel dit in op 'Gesprek is afgesloten', zodat de enquête wordt verzonden nadat een gesprek is opgelost.

5. Sorteer volgorde: De volgorde waarin je regels worden getriggerd. In dit geval hoef je geen waarde in te vullen.

1. Voorwaarden: Stel je voorwaarde(n) in. Door 'Verstreken tijd is' in te stellen, weet je zeker dat je CSAT-enquête niet direct na het afsluiten van het gesprek wordt verzonden.

2. Acties: Stel de actie 'Trigger CSAT' in en selecteer je CSAT-enquête.

Nadat je op 'Regel toevoegen aan CSAT' hebt geklikt, wordt je CSAT enquête verstuurd als een conversatie overeenkomt met de voorwaarde(n) die je hebt ingesteld. We hebben ook enkele uitgebreidere voorbeelden van regels die je kunt gebruiken om je CSAT enquête te versturen.