Na het integreren van je Gmail, Gsuite of Outlook inbox met Trengo, is het mogelijk om de twee inboxen ook met elkaar te synchroniseren. Dit toont de statussen van de e-mails (Open, Toegewezen en Gesloten) in je oorspronkelijke inbox.

Zo zien de labels eruit in je oorspronkelijke Gmail- of Gsuite-inbox.

En zo zien de labels eruit in je oorspronkelijke Outlook-inbox.

Synchroniseer je oorspronkelijke inbox

Volg de onderstaande stappen om je oorspronkelijke inbox te synchroniseren met het geïntegreerde kanaal in Trengo.

1. Navigeer naar Instellingen > Kanalen > E-mail en selecteer je inbox;

2. Selecteer het tabblad 'Gmail/Outlook-instellingen' en schakel 'Gespreksstatus synchroniseren' in;

3. Sla uw wijzigingen op.

ℹ️ De synchronisatie is van toepassing op de laatste 100 e-mails in je oorspronkelijke Outlook-inbox.