Voor maximale beveiliging van je Trengo-account en Trengo-inbox, wil je misschien tweefactorauthenticatie (2FA) instellen. Hiervoor moet je eerst een authenticatie app downloaden. Je kunt de Google Authenticator-app(IOS/Android), Authy(IOS/Android) of een andere authenticatie-app gebruiken.

Nadat je de app hebt gedownload en geïnstalleerd op je mobiele apparaat, kun je verder gaan in Trengo.

Uw 2FA instellen

Volg de onderstaande stappen om je tweefactorauthenticatie in te stellen.

1. Navigeer naar je profielfoto linksonder en klik op 'Je profiel bewerken';

2. Klik op 'Two-factor auth' in de linker zijbalk en klik op 'Setup 2FA';

3. Open de authenticatie-app van je voorkeur en scan de QR-code op het scherm. Je kunt de getoonde code ook handmatig invoeren of kopiëren en plakken. Klik op 'Doorgaan';

4. Voer de code in die je ziet in je authenticator-app in Trengo en klik op 'Verifiëren';

5. Je verificatie met twee factoren is ingeschakeld. Vanaf nu gebruik je zowel je gegevens als twee-factor authenticatie om in te loggen bij Trengo.

Je kunt nu je persoonlijke profiel verder bewerken, je wachtwoord wijzigen of je e-mailadres wijzigen indien nodig.