Op deze pagina vind je alle informatie over hoe je je Trengo-abonnement kunt selecteren, upgraden, downgraden of annuleren.

Kies het juiste plan voor uw bedrijf

Je kunt je gratis account upgraden naar elk accountplan - Grow, Scale of Enterprise. Je verliest niets van het werk dat je in Trengo hebt gedaan tijdens je gratis proefperiode wanneer je voor een betaald plan kiest.

Om een abonnement te starten of te bewerken heb je een beheerdersaccount nodig. Als je niet zeker weet welk Trengo-abonnement het beste bij jouw bedrijf past, neem dan contact op met sales@trengo.com. We helpen je graag!

Selecteer je Trengo-plan

Volg de onderstaande stappen om je Trengo-abonnementsplan te selecteren:

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Abonnementsinstellingen;

2. Selecteer het plan dat het beste bij je behoeften past (Grow, Scale of Enterprise). Trengo toont automatisch het plan dat past bij je huidige instellingen;

3. Kies je factureringsrotatie (maandelijks of jaarlijks). Houd er rekening mee dat je bij de jaarlijkse factureringsrotatie je plan vooruit kunt betalen tegen een gereduceerd tarief. Door vooraf te betalen voor een jaarabonnement kun je tot 38% besparen in vergelijking met maandelijkse betalingen;

4. Selecteer het aantal gebruikers dat gebruik gaat maken van je Trengo-account;

5. Vul de rest van de vereiste informatie in;

6. Controleer alle hierboven ingevulde en geselecteerde informatie om er zeker van te zijn dat alles correct is;

7. Start je abonnement door op 'Start abonnement' te klikken.

Upgrade je Trengo-plan

Als je meer gebruikers wilt toevoegen, meer kanalen wilt aansluiten of je Trengo-account op welke manier dan ook wilt uitbreiden, kun je altijd je Trengo-abonnement upgraden.

Volg de onderstaande stappen om je Trengo-abonnement te upgraden:

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Abonnementsinstellingen;

2. Selecteer het plan waarnaar je wilt upgraden (Scale of Enterprise) en/of voeg meer gebruikers toe;

3. Bevestig je upgrade door op 'Abonnement bijwerken' te klikken.

Je Trengo-abonnement downgraden

Je kunt je Trengo-abonnement op elk gewenst moment downgraden naar elk willekeurig accountplan. Houd er rekening mee dat het downgraden van je Trengo-abonnement kan leiden tot beperkte toegang tot bepaalde functies en kanalen.

Volg de onderstaande stappen om je Trengo-abonnement te downgraden:

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Abonnementsinstellingen;

2. Selecteer het plan dat het beste bij je behoeften past (Groeien of Schalen) en/of verminder het aantal gebruikers;

3. Controleer alle hierboven ingevulde en geselecteerde informatie om er zeker van te zijn dat alles correct is;

4. Bevestig je downgrade door op 'Abonnement bijwerken' te klikken.

ℹ️ Elke downgrade wordt geactiveerd aan het einde van de terugkerende factureringsperiode. Houd er rekening mee dat het downgraden van je Trengo-account kan leiden tot beperkte toegang tot bepaalde functies en kanalen.

Annuleer je Trengo plan

Het opzeggen van je Trengo-abonnement gaat altijd in aan het einde van de huidige factureringsperiode. Dit betekent dat als je op 1 juli voor een jaarabonnement kiest, de opzegging na 30 juni van het volgende jaar van kracht wordt.

Volg de onderstaande stappen om je Trengo-abonnement te annuleren:

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Abonnementsinstellingen;

2. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina;

3. Klik op 'Abonnement annuleren'.

ℹ️ Houd er rekening mee dat je je Trengo-abonnement niet kunt opzeggen zolang je nog openstaande facturen hebt.

ℹ️ Het annuleren van je plan is alleen geldig als de bovenstaande stappen worden gevolgd.