Nadat je een Facebook-kanaal hebt toegevoegd aan je Trengo-inbox, kun je reageren op reacties op je Facebook-berichten. In dit artikel leggen we alle functies uit die Trengo biedt met betrekking tot deze functionaliteit.

Reageren op reacties op Facebook

Wanneer een bericht is gepubliceerd op de gekoppelde Facebook-pagina, komt het bericht als een conversatie in je inbox terecht. Elk commentaar dat je ontvangt op dat bericht wordt toegevoegd aan dat gesprek.

Wanneer iemand commentaar geeft op je bericht, zijn er drie acties die je kunt uitvoeren.

🔘 Reageer op je bericht: Reageer publiekelijk op je bericht door je commentaar in het tekstveld in te voeren en op 'Verzenden' te klikken.

Reageer op de opmerking: Je kunt op een specifieke opmerking reageren door onder de opmerking op 'Beantwoorden' te klikken, je reactie in het tekstveld in te voeren en op 'Verzenden' te klikken.

Vind de opmerking leuk: Je kunt een opmerking 'leuk vinden' door op de knop 'Vind ik leuk' te klikken.