Als je een telefoongesprek aanneemt in Trengo, kun je het gesprek altijd pauzeren en tijdelijk in de wachtrij plaatsen. In dit artikel vertellen we je hoe je dat doet.

Een gesprek onderbreken

Volg de onderstaande stappen om een actief gesprek tijdelijk in de wachtrij te plaatsen.

1. Klik na het aannemen van het gesprek op de knop 'Pauze';

2. Het gesprek staat nu weer in de wachtrij en de beller hoort je wachtrijmuziek. Je kunt dit controleren door de icoontjes voor 'Dempen' en 'Pauzeren' te controleren die veranderd zijn.

ℹ️ Als een gesprek wordt gepauzeerd, hoort de beller jouw wachtrijmuziek.