Nadat je je uitzending via WhatsApp of sms hebt verzonden, kun je je verzonden uitzendingen controleren of je geplande uitzending bewerken. Je vindt het overzicht van je uitzendingen door op het pictogram 'Uitzending' in de linkerzijbalk van Trengo te klikken.

Uw uitzendingen controleren

Hieronder vind je alles wat je moet weten over je uitzendoverzicht in Trengo.

1. Saldo: Hier vind je je huidige Trengo Balance. Als je op de knop klikt, ga je naar je 'Saldo-instellingen' in Trengo.

2. Nieuwe uitzending: Als je op deze knop klikt, kun je een broadcast-bericht instellen en verzenden.

3. Naam uitzending: de naam die je aan je uitzending hebt gegeven.

4. Bericht: Een voorbeeld van het bericht dat je hebt verzonden of gepland met je uitzending.

5. Status: De huidige status van je uitzending. Dit kan een van de volgende statussen zijn.

Verzenden: Je uitzending wordt verzonden. Bij het verzenden van een broadcast worden niet alle berichten in één keer afgeleverd, zodat je Trengo-account niet overbelast raakt.

Verzonden: Je uitzending is succesvol verzonden.

Mislukt: Trengo heeft je uitzending niet verzonden. Controleer uw Trengo-balans, uw uitzending en uw ontvangers.

Gepland: Uw uitzending is gepland om te worden verzonden.

6. Afzender: Het kanaal van waaruit je uitzending is verzonden of is gepland.

7. Datum: De datum waarop je uitzending is verzonden of is gepland.

8. Ontvangers: Het aantal ontvangers van je verzonden of geplande uitzending.

9. Kosten: De geschatte kosten van je uitzending.

Een verzonden uitzending bekijken

Je kunt je verzonden uitzending altijd bekijken door naar je uitzendingenoverzicht te gaan, op de drie puntjes rechts van je verzonden uitzending te klikken en op 'Bekijk' te klikken.

Een geplande uitzending bewerken

Zodra je een uitzending hebt gepland, heb je nog steeds de mogelijkheid om je uitzending te bewerken, tot het moment dat deze wordt verzonden. Je kunt dit doen door naar je uitzendingenoverzicht te gaan, op de drie puntjes rechts van je geplande uitzending te klikken en op 'Bewerken' te klikken. Je kunt je geplande uitzending ook bekijken of verwijderen door op de betreffende knoppen te klikken.