Met Trengo's Integration Hub, is het verbinden van uw Zoho CRM account met uw Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een beheerder bent in zowel Trengo als Zoho voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'CRM' en klik vervolgens op de 'Zoho'-kaart om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Domein URL veld - voer de URL in die specifiek is voor jouw organisatie in Zoho CRM. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'. U kunt nu 'Doorgaan naar Zoho CRM'.

5. Log in op je Zoho CRM-account en geef alle rechten om een verbinding met Trengo tot stand te brengen.

6. Gefeliciteerd! Je kunt Zoho CRM en Trengo samen gaan gebruiken in je Postvak IN!

ℹ️ Houd er rekening mee dat er één tabblad beschikbaar is in de Zoho CRM-integratie in de rechterzijbalk: Contacten (gedetailleerde contactgegevens uit je CRM).