Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van je WooCommerce account met je Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een beheerder bent in zowel Trengo als WooCommerce voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'E-commerce' en klik vervolgens op de kaart 'WooCommerce' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer de URL van je winkeldomein in.

5. Voeg je Admin URL toe - dit is meestal een link die een Admin gebruiker gebruikt om in te loggen op je WooCommerce omgeving.

6. Consumer Key en Consumer Secret - Bekijk dit artikel voor deze parameters en plak ze in het installatiemodaal.

7. Voer de domein-URL in die specifiek is voor jouw organisatie in WooCommerce. Dit is dezelfde link die je hebt opgegeven in de Admin URL van stap 5.

8. Klik op 'Integratie installeren'.

9. Gefeliciteerd! Je kunt beginnen met het gebruik van BigCommerce en Trengo samen in je Inbox!