Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van je Wix account met je Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een beheerder bent in zowel Trengo als Wix voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'E-commerce' en klik vervolgens op de 'Wix'-kaart om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer uw API-sleutel in. Je kunt je 'Accountinstellingen' in Wix raadplegen om de API-sleutel te kopiƫren.

5. Winkeldomein: Het domein voor je Wix-winkel. Als je Wix-winkel bijvoorbeeld op https://1x2206.wix-development-sites.org staat, dan is het winkeldomein '1x2206.wix-development-sites.org'. Let op: het voorvoegsel https:// staat al in het veld, je hoeft het niet toe te voegen.

6. Site-ID: De site-ID voor een Wix-site kan worden ontleend aan de URL van de site. Als u Wix opent via https://manage.wix.com/dashboard/35bd49bf-1996-4cfe-a78f-e165e02c59bd/home, dan is de Wix-site-id '35bd49bf-1996-4cfe-a78f-e165e02c59bd'.

7. Voer de domein-URL in die specifiek is voor je winkel in Wix. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domein URL'.

8. Klik op 'Integratie installeren'.

9. Gefeliciteerd! Je kunt beginnen met het gebruik van BigCommerce en Trengo samen in je Inbox!