Door Slack te verbinden met je Trengo-inbox kun je gemakkelijk Trengo-gesprekken delen in Slack.

Slack integreren

Volg de onderstaande stappen om Slack te integreren met je Trengo-inbox.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Apps en integraties;

2. Selecteer 'Apps' en klik op de 'plus'-knop;

3. Geef je app een naam, selecteer 'Slack' in de vervolgkeuzelijst 'Type app' en klik op 'Wijzigingen opslaan';

4. Navigeer naar je inbox, selecteer een ticket en zoek de 'Slack'-app in je rechterzijbalk. Klik op 'Log in' en log in met je Slack-gegevens.

Na het inloggen kun je nu een conversatie doorsturen naar een kanaal in Slack en er een bericht aan toevoegen door een conversatie te openen en de rechter zijbalk aan te vinken.