Houd er rekening mee dat deze integratie beschikbaar is voor klanten met het Pro-abonnement.

Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van uw Salesforce account met uw Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat u een beheerder bent in zowel Trengo als Salesforce voordat u verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'CRM' en klik vervolgens op de kaart 'Salesforce' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Selecteer op de volgende pagina de omgeving 'Productie'.

5. Domein-URL-veld - voer de URL in die specifiek is voor uw organisatie in Salesforce. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'. Zodra u deze koppeling hebt ingevoerd, kunt u klikken op 'Doorgaan naar Salesforce'.

6. Log in op uw Salesforce-adminaccount. Zorg ervoor dat u alle machtigingen goedkeurt zodat Trengo de verbinding tot stand kan brengen.

7. Gefeliciteerd! U kunt Salesforce en Trengo samen gaan gebruiken in uw Postvak IN!

ℹ️ Houd er rekening mee dat er drie tabbladen beschikbaar zijn in de Salesforce-integratie in de rechterzijbalk: Contactpersonen (gedetailleerde contactgegevens uit uw CRM), Kansen (gedetailleerde informatie over potentiële deals met de contactpersoon) en Activiteiten (acties die zijn ondernomen met betrekking tot de contactpersoon).