Met de integratiehub van Trengo is het verbinden van je Salesflare-account met je Trengo-inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een beheerder bent in zowel Trengo als Salesflare voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'CRM' en klik vervolgens op de kaart 'Salesflare' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer je API-sleutel in - je vindt deze in het menu 'Instellingen' in je Salesflare-account.

5. Domein URL veld - voer de URL in die specifiek is voor jouw organisatie in Salesflare. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'.

6. Klik op 'Integratie installeren'.

7. Gefeliciteerd! Je kunt Salesflare en Trengo samen gaan gebruiken in je Postvak IN!

ℹ️ Houd er rekening mee dat er twee tabbladen beschikbaar zijn in de Salesflare-integratie in de rechterzijbalk: Contacten (gedetailleerde contactgegevens uit uw CRM) en Kansen (gedetailleerde informatie over potentiële deals met het contact).